Hoe voeg je persoonlijkheid toe aan je interieur?

Het is heel persoonlijk wat je mooi vind in een interieur. De één houdt van een strak interieur met witte tinten terwijl iemand anders het liefst verschillende stijlen combineert met bonte kleuren. Kortom, het is heel persoonlijk.

Vaak vinden mensen een bepaalde stijl erg mooi en deze voeren dan ook door in hun huis. Maar wat voor veel mensen lastig is, is persoonlijkheid toevoegen in je interieur. Alleen op deze manier wordt je huis een thuis. Bij Kids & Lifestyle weten we hoe belangrijk de sfeer van je (t) huis is. We geven graag een aantal tips over hoe je je persoonlijkheid kunt laten zien in je interieur.

Sfeervol-Wonen

Laat je meest dierbare momenten zien

We hebben tegenwoordig allemaal honderden foto’s op onze telefoon, computer of tablet staan. Dit is  zonde want zo kun je er bijna niet van genieten. Print dus al je mooie herinneringen en momenten uit en lijst ze in!

Ook hierin zijn er 1001 manieren om ze te tentoonstellen in huis. Je kunt voor prachtige staande Houten Fotolijsten kiezen en deze groeperen. Op deze manier kun je verschillende gezellige hoekjes creëren. Deze hoekjes kun je weer rangschikken in kleuren, bijvoorbeeld verschillende hout-kleurige lijsten of kies voor ton-sur-ton en ga voor grijze fotolijsten.

Naast staande lijsten kun je er natuurlijk ook voor kiezen om je mooiste momenten op te hangen! Hiervoor hebben we sobere gave hanglijsten.

Kies voor eenvoud en ga voor één grote lijst.

Of groepeer je lijsten. Hierin kun je ook weer een keuze maken voor een strakke uitstraling door een blok te maken. Of je kunt ze speelser ophangen.

Witte-Houten-Landelijke-Fotolijst-Sober-Interieur

Droogbloemen

Gedroogd-Boeket-Paars-Pauwenveer

De absolute woontrend van het moment zijn Droogbloemen. Ze zijn te krijgen in Boeketten, bloemstukken of natuurlijk los. Hierin heb je nog de keuze in allerlei kleuren en soorten. Droogbloemen worden, zoals de naam als zegt, gedroogd. Ze lijken veel op verse bloemen maar worden na de oogst op een andere manier verwerkt.

Na het drogen worden de bloemen vaak nog geverfd. Hierdoor heb je keuze uit de allermooiste kleuren die perfect bij jou interieur passen. Zo kun je nóg meer eenheid creëren in je huis. 

Onze populairste sfeermakers van dit moment..

Ik wil meer persoonlijkheid aan mijn interieur toevoegen!