Pampasgras Zwart 100cm

32,95 morgen leverbaar

Tijdelijk uitverkocht

Maak een statement met deze prachtige zwarte Pampasgras Pluimen! Pampasgras is dé trend van het moment.

Mooie volle kwaliteit

Hoeveelheid: 8 stuks

Kleur: Zwart

Lengte: Gemiddeld 100 cm

 

Uitverkocht

Pampasgras Zwart

Pampasgras in een prachtige zwarte kleur, het is dé Droogbloemen van het moment! Dankzij hun diepe kleur passen ze in vrijwel elk interieur. Het Pampasgras Zwart hebben een lengte die kan variëren tussen de 80- 100 cm lang.

Zwarte Pampasgras met volle Pluimen

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg bij Kids & Lifestyle, het zwarte Pampasgras hebben mooie volle pluimen. Ze zijn het perfecte cadeau en een must-have voor elke interieurliefhebber.

Bloemen kleuren je interieur!

Ben jij ook zo gek op droogbloemen? Maar wil je niet elke week een nieuwe bos halen? Dan zijn gedroogde bloemen echt iets voor jou. Je kunt van deze bloemen veel langer genieten ten opzichte van verse bloemen. Ze gaan namelijk maanden tot zelfs jaren mee.
Wat nog een groot voordeel is, ze hebben géén onderhoud nodig. Nooit meer hangende bloemen in je vaas dankzij deze prachtige boeketten.

Droogbloemen zijn dé woontrend van 2020. Je komt ze overals tegen, en wij snappen wel waarom! Ze zijn perfect om cadeau te geven, het is namelijk een bloemstuk wat lang goed blijft.
Wij bieden prachtige bossen aan van alleen de beste kwaliteit. Wij hebben bloemen in ons assortiment die ‘natuurlijk’ gedroogd zijn. Dit wilt zeggen dat ze hun eigen natuurlijke kleur nog hebben. Daarnaast hebben wij ook ruime keuze in gekleurde of zelfs gebleekte bloemen.

Wat zijn droogbloemen?

Droogbloemen lijken veel op verse bloemen, alleen hebben ze een ander proces ondergaan na de oogst. Verse bloemen kunnen na de oogst meteen door naar de groothandel om uiteindelijk hun weg te vervolgen naar de consument.
Droogbloemen moeten eerst worden ‘gedroogd’. De verse bloemen worden in grote aantallen op de kop gehangen op een donkere plek, zodat ze indrogen.

Tijdens dit proces kunnen de bloemen ‘natuurlijk’ gedroogd worden, dit wil zeggen dat ze verder niet bewerkt worden qua kleur. Een tweede manier is het verven of zelfs bleken van de bloemen. Er zijn zo’n 30 soorten bloemen die je in kunt drogen, niet elke bloem is hiervoor geschikt. Op deze manier is er een groot aanbod in kleuren en soorten droogbloemen. Hierdoor passen droogbloemen in elk interieur!

Waarom we dit doen? Op deze manier kun je maanden tot zelfs jaren genieten van jouw prachtige boeketten! Hierdoor zijn prachtige bloemen een duurzame keuze.

Lees meer over droogbloemen

Wil je graag op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Volg ons dan op Facebook!