Schoolplaat In de Tropen

29,95 morgen leverbaar

Breng een tropische sfeer in je kinderkamer en neem een kijkje in de Tropen! Een must-have voor elke Jungle kamer.

Afmeting: 70 x 50 cm

Dubbelzijdig gedrukt

Inclusief ophang systeem

Schoolplaat Jungle

Met deze Schoolplaat breng je een tropische sfeer op elke Jungle kamer! Deze poster is het perfecte cadeau voor Jungle liefhebbers. Hij is leerzaam, speels én het is ook nog eens een prachtige eye- catcher met gave kleuren.

De schoolkaart is dubbelzijdig gedrukt waardoor je nooit uitgekeken raakt. De kaart is gedrukt op ecologisch papier en is gelamineerd. Verder wordt de kaart geleverd in een koker waardoor hij beschermt is tijdens verzending én als je hem opbergt.

Trendy Tropische Schoolkaart

Wat doen de dieren in de tropen als wij even niet kijken? Op deze schoolplaat “met het ontwerp van Pimpelmees” ontdek je wat het doodshoofdaapje, de ringstaartmaki en andere dieren daar stiekem uitvoeren.

Pimpelmees ontwerpen kenmerken zich door de speelse, vrolijke afbeeldingen waarbij er mooi en subtiel gewerkt wordt met kleur.  Deze plaat is zoals alle platen die Little & Pure uitgeeft dubbelzijdig bedrukt. Aan de voorkant waan je je in de tropen en aan de achterkant staan de dieren en voorwerpen met naam benoemd. Kinderen leren op een speelse wijze de dieren en de voorwerpen kennen.

Deze schoolplaat is een samenwerking van Pimpelmees

Thema kamer

Met onze Schoolplaten breng je een gezellige sfeer op elke kinderkamer. Dankzij de mooie kleuren en afbeeldingen kun je gemakkelijk en snel een Thema aan je kinderkamer brengen. De trend van het moment in kinderkamers is op dit moment toch wel de Jungle kamer. Je kind leert dieren herkennen en schrijven. En omdat de Schoolplaten dubbelzijdig gedrukt zijn gaan ze nooit vervelen. Als je toe bent aan iets anders draai je je Schoolkaart gewoon om. Zo is een (Thema) kinderkamer wel heel gemakkelijk!

Zoek je een schoolplaat in een ander thema? Neem gerust contact met ons op!