Wenskaart met mini boeket Droogbloemen Wit – Hand made

3,50 morgen leverbaar

Bloemenpost!

Stuur een persoonlijk bericht met dit prachtige Hand- made wenskaartje van Droogbloemenkopen.nl

Inclusief:

  • Een prachtige mini boeketje met droogbloemen ‘Lavendel’.
  • crèmekleurige envelop en envelop

Wil je gebruik maken van onze gratis (bloemen) post service? Wij schrijven graag uw kaartje klaar, zo bespaart u verzendkosten. Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Wenskaart met mini Boeket Droogbloemen

Verras je collega, moeder, oma, opa of wie dan ook met onze prachtige wenskaart met een mini Droogbloemen Boeketje. De droogbloemen blijven maanden tot zelfs jaren goed en zijn daarom een blijvend cadeautje. Deze kaarten met droogbloemen hebben een mini boeket met Lavendel. Lavendel heeft een heerlijke rustgevende geur. Uw kaart zorgt dus niet alleen voor een goed gevoel maar ook voor een heerlijke geur!

Kleuren en gebruik van de bloemen en andere materialen kunnen altijd iets afwijken van de foto.

Bloemen kleuren je interieur!

Ben jij ook zo gek op droogbloemen? Maar wil je niet elke week een nieuwe bos halen? Dan zijn gedroogde bloemen echt iets voor jou. Je kunt van deze bloemen veel langer genieten ten opzichte van verse bloemen. Ze gaan namelijk maanden tot zelfs jaren mee.
Wat nog een groot voordeel is, ze hebben géén onderhoud nodig. Nooit meer hangende bloemen in je vaas dankzij deze prachtige bloemen.

Droogbloemen zijn dé woontrend van 2020. Je komt ze overals tegen, en wij snappen wel waarom! Ze zijn perfect om cadeau te geven, het is namelijk een bloemstuk wat lang goed blijft.
Wij bieden prachtige bossen aan van alleen de beste kwaliteit. Wij hebben bloemen in ons assortiment die ‘natuurlijk’ gedroogd zijn. Dit wilt zeggen dat ze hun eigen natuurlijke kleur nog hebben.Daarnaast hebben wij ook ruime keuze in gekleurde of zelfs gebleekte bloemen.

Nu hebben we, naast onze prachtige boeketten, ook Wenskaart Droogbloemen. Zo kun je gemakkelijk iemand laten weten dat je aan ze denkt. Dankzij het gebruik van een mini boeketje met droogbloemen zal dit kaartje droogbloemen een blijvende boodschap zijn voor de ontvanger.

Wat zijn droogbloemen?

Droogbloemen lijken veel op verse bloemen, alleen hebben ze een ander proces ondergaan na de oogst. Verse bloemen kunnen na de oogst meteen door naar de groothandel om uiteindelijk hun weg te vervolgen naar de consument.
Droogbloemen moeten eerst worden ‘gedroogd’. De verse bloemen worden in grote aantallen op de kop gehangen op een donkere plek, zodat ze indrogen.

Tijdens dit proces kunnen de bloemen ‘natuurlijk’ gedroogd worden, dit wil zeggen dat ze verder niet bewerkt worden qua kleur. Een tweede manier is het verven of zelfs bleken van de bloemen. Er zijn zo’n 30 soorten bloemen die je in kunt drogen, niet elke bloem is hiervoor geschikt. Op deze manier is er een groot aanbod in kleuren en soorten Wenskaart Droogbloemen. Hierdoor passen droogbloemen in elk interieur!

Waarom we dit doen? Op deze manier kun je maanden tot zelfs jaren genieten van jouw prachtige boeketten! Hierdoor zijn prachtige bloemen een duurzame keuze.

Lees meer over droogbloemen

Wil je graag op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Volg ons dan op Facebook!